"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Size tailmatı kim verdi?"

21 Temmuz 2016, Perşembe 12:49
Darbe girişimine karıştığını emniyette öğrenen bir erin, polisin "Size tailmatı kim verdi?" sorusuna darbeci astsubayı göstererek sinirli bir şekilde ''bu'' dediği öğrenildi.

15 Temmuz gecesi gözaltına alınan askerlerin bir çoğu darbe girişimine kalkıştıklarını emniyette öğrendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tatbikat yerine darbeye gittiklerini öğrenen erlerin çoğunun pişman olduğu "Suçumuz yok. Biz böyle olduğunu bilsek çıkmazdık" dediği bildirildi. Bazı erlerin de gözyaşı döktüğü belirtildi.

Erlerden birinin komutanı olan darbeci astsubayın yüzüne söylediği ise şaşırttı. Edinilen bilgiye göre polisin "Size talimatı kim verdi?" sorusuna sinirlenen erin darbeci astsubayı göstererek "Emri veren bu...." şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Okunma Sayısı: 2114
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı