"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Skandal-2

02 Mart 2017, Perşembe
İzmir cezaevinde mahkeme kararıyla kaldırılan Risale yasağı sonrası şimdi de iddianame skandalı: TVNET kanalı ve Türkiye gazetesi de “Fetöcü!”

LİSTEDE YENİ ASIR, MORAL FM VE RADYO 15 DE VAR

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanıp Yozgat Ağır Ceza Mahkemesine sunulan 11 sanıklı, 110 sayfalık 2017/21 numaralı iddianamede Yeni Asya’nın yanı sıra, iktidara yakın TV kanallarından TVNET ile, İhlas Holding’e ait Türkiye ve Turkuaz Yayın Grubundan Yeni Asır gazeteleri, Semerkand Grubu bünyesindeki Radyo 15 ve Nesil Yayın Grubuna ait Moral FM de “FETÖ-PDY” yayınları arasında gösterildi.

BİZİM AİLE DE “SUÇ DELİLİ” OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

İstanbul'da 15 Temmuz sonrası tutuklanıp aylarca içeride tutulan ve iki hafta önce tahliye edilen Prof. Dr. Vedat Demir’le birlikte bir grup akademisyenin yargılandığı dava için hazırlanan iddianamede de, sanık profesörlerden birinin yıllar önce  verdiği röportajın yayınlandığı Bizim Aile dergisi “suç delili” olarak gösterilmiş ve bu psikiyatri profesörü de Demir’le birlikte, aylarca tutuklu kaldıktan sonra çıkarıldığı ilk duruşmada mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 11224
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • serdar

    2.3.2017 08:38:12

    günaydın Türkiye'm

  • Toygar

    2.3.2017 08:30:46

    Güler misin, ağlar mısın! Ben şimdi bu iddianameyi hazırlayanlara ne diyeyim! Azıcık okuyuverin kardeşim, azıcık yav azıcık. Çok değil ha! Biraz bu tarafa baksanız anlayacaksınız meseleyi ama, geliyoruz içeri bile almıyorsunuz! Ön yargılı yargılama olur mu? Bugünler de geçecek ama zalimlerin zulmü Rabbime havale edilmiştir. Hükmü O verecek. Ondan korksanız da yeterlidir!

  • Rabia Akyildiz

    2.3.2017 00:19:37

    Tek kelime ile !?..Allah sonumuzu hayir eylesin . Yuh pess ......... Artik anladim ki ,bu iste başka birsey var,bize gözükenin arka yüzün ipleri cokdan birilerinin aline geçmiş. YANLIZ BU YAZIYIDA IYI OKUYUN!!! Bütün kainatin iplerini elinde bulunduran Rabbimize şükürler olsun ki ona inancimiz sonsuz ,O her seyi en iyi bilen ve görrendir....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı