"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sokağa çıkamayan ilçeye son darbe!

06 Şubat 2016, Cumartesi 11:51
Şırnak’ın Cizre ilçesinde 14 Aralık'tan itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Vatandaşların mağdur olmaması için yarım gün açık tutulan fırın ve marketler, bugün tamamıyla kapatıldı. Market ve fırınlara giden Cizreliler eli boş döndü.

Cizre’de kazılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve ilçedeki PKK’lıları etkisiz hale getirmek için ilan edilen sokağa çıkma yasağı 54. gününe girdi. Vatandaşların mağdur olmaması için Dicle ve Şah mahallelerinde yarım gün açık tutulan market ve fırınlar bugün tamamıyla kapatıldı. Çatışmaların yaşanmadığı ve vatandaşların genellikle dışarı çıktığı bu mahalleler, bugün ise boş kaldı. 

Market ve fırınların neden kapatıldığı ve ne zaman tekrar açılacağı henüz bilinmezken, ilçede silah sesleri yükselmeye devam ediyor.

Etiketler: şırnak, cizre, fırın
Okunma Sayısı: 1640
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı