"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soma davasının dördüncü duruşması başladı

14 Ekim 2015, Çarşamba 10:31
Dün yapılması gerekirken mağdur ve sanık avukatlarının talebi doğrultusunda bugüne ertelenen, Soma maden kazası ceza davasının dördüncü duruşması, Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Avukatlar, Ankara’daki bombalı terör saldırısı sebebiyle duruşmanın ertelenmesini talep etmişti.

Her duruşmadan önce olduğu gibi maden şehidi yakınları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, tren garından mahkeme salonunun önüne kadar yürüyüş yaparak geldi. Ellerinde pankartlar taşıyarak, "Soma’nın hesabı sorulacak" sloganı attılar. Duruşmaya, HDP İzmir Milletvekili Müslüm Duman da katıldı. Dün sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tepkisine sebep olan, mahkeme salonu önündeki parka koyulan bariyerler bugün kaldırıldı. Maden şehidi yakınları, yine geniş güvenlik önlemleri altında duruşma salonuna alındı. Sekizi tutuklu 46 sanıklı Soma davasında mahkeme heyeti bugün, faciaya şahitlik edenleri dinlemeye devam edecek.

Etiketler: soma davası, duruşma
Okunma Sayısı: 1224
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı