"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Somalı ailelere biber gazlı müdahale

16 Temmuz 2018, Pazartesi 12:50
Soma Katliamı davasında verilen cezalara tepki gösteren ve ‘Adalet’ için Ankara’ya gelen madenci ailelerine Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) önünde polis müdahalede bulundu.

Evrensel’de yer alan habere göre, Soma Katliamı davasında verilen cezalara ve iyi hal indirimlerine tepki gösteren madenci aileleri adalet talebiyle  Ankara’ya geldi. HSK önünde açıklama yapmak isteyen Somalı ailelere avukatlar ve CHP’li milletvekilleri de destek için geldi.  Ancak aileler HSK önünde polis engeliyle karşılaştı. Polisler, “HSK önünde açıklama yapmanıza izin yok” diyerek ailelerin dağılmasını istedi. Görüşmelerin ardından polis, ailelerin HSK önüne gelmesine izin vermeyerek aileleri kalkanlarla itti ve biber gazıyla müdahalede bulundu.

Tıklayınız:

Adalet herkes için var olsun

Soma davası bitti: Adalet de göçük altında

Etiketler: soma, soma davası
Okunma Sayısı: 1041
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı