"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Somayı unutmayın’

12 Mayıs 2017, Cuma 17:43
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, yaptığı yazılı açıklamada 13 Mayıs’ta büyük maden faciasının yaşandığı Soma’da olacaklarını belirterek, herkesi ilçeye dâvet etti.

CHP’li Özel, bugün saat 14.30’da Soma’daki Türkiye Kömür İşletmeleri’nin (TKİ) önünde buluşacaklarını belirterek, facianın olduğu saatte madencileri anacaklarını kaydetti.

Özel, “Bu davet, tüm Türkiye’den gelecek, Soma’yı unutmayan, Soma’yı unutmak istemeyen dostlarımızla buluşmak içindir. Saat 15.05’te facianın yaşandığı anda madenci anıtının önünde olacağız. Ardından eşini, çocuğunu kaybeden yüreği yanık Soma şehitlerinin aileleri ile birlikte miting düzenleyerek, Soma’da üç yıldır yaşananları ve ne noktaya geldiğimizi Türkiye’ye bir kez daha haykıracağız” dedi. 

Etiketler: soma, maden kazası
Okunma Sayısı: 1357
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı