"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Sorumluluk sahiplerinden hesap sorulacak’

11 Ağustos 2017, Cuma 19:45
HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz Aksaray merkezli 8 ilde yapılan eş zamanlı baskınlarda evinde bulunamayan ve pazarcılık yaptığı öğrenilince çalıştığı pazar yerinde gözaltına alınan kadının görüntüleri için “hesabını soracağız” dedi.

Hürriyet’ten Ertuğrul Özkök’ün “İşte o pazarcı teyze ile ilgili iç inceleme raporu” başlığıyla (11 Ağustos 2017) yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: “HSK Başkanvekili Mehmet Yılmaz’a gelen bilgi notu böyle. O da bana şu bilgiyi verdi: - “Gördüğünüz gibi söz konusu kadının oğlu örgüt üyeliğinden tutuklu. - Pazarcı kadının üzerine kayıtlı ByLock’lu telefonu da fiilen gelininin kullandığı gözaltı işleminden sonra anlaşılıyor. Savcılık aşamasında anlaşılır anlaşılmaz da serbest bırakılıyor. - Ancak bütün bunlara rağmen operasyon başlama görüntüleri ve olanlar hoş değil. Soruşturmanın ciddiyeti ile bağdaşmıyor. - Herkes gereken dersi çıkardığı gibi, kusurlu hareket eden sorumluluk sahiplerinden hukuk içinde hem İçişleri Bakanlığı hem adliye tarafından hesap sorulacaktır.”

Okunma Sayısı: 6542
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı