"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sorunlar hukukun üstünlüğüyle çözülür

08 Aralık 2019, Pazar
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yaşanan sıkıntıların hukukun üstün kılınmasıyla çözüleceğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin eğitim merkezinde gerçekleştirilen, il başkanları ve il müfettişleri toplantısında konuştu. Karamollaoğlu, hem Türkiye’de hem bölgede hem de dünyada problemler bulunduğuna değinerek, eğitimde, sağlıkta ve ekonomide ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade etti. Türkiye’nin sorunlarını çözmesi için hukukun üstün kılınması gerektiğini vurgulayan Karamollaoğlu, artan kadın cinayetlerine dikkati çekti. 

OHAL’in etkileri sürüyor

Temel Karamollaoğlu, 15 Temmuz’un hala çözülemeyen siyasî ayağı olduğunu ileri sürerek, OHAL kavramının devam ettiğini söyledi.  Karamollaoğlu, “Bizim görüşümüz değerlerle ölçülür, kavga etmek bizim tevessül ettiğimiz bir yol değildir. Kutuplaşmadan uzak durmaya çalışırız. Herkesle kucaklaşmayı, herkesle dertleşmeyi, fikir teatisinde bulunmayı isteriz” diye konuştu. Türkiye’de bütün kesimlere el uzattıklarının altını çizen Karamollaoğlu, “Biz el uzatmazsak kim el uzatacak? Biz her yüreğe dokunacağız. Yanlış gördüğümüz hususlar varsa dostça ikaz edeceğiz” dedi.

 

AA

Etiketler: sorun, hukuk, üstünlük
Okunma Sayısı: 2210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı