"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şu anki iktidar bir koalisyon

20 Nisan 2018, Cuma 22:35
Türkiye niçin erken seçime gidiyor? Bahçeli’nin sürpriz önerisi sonrası Erdoğan’ın yaptığı kısa açıklama soru işaretlerini gidermeye yetmedi.

Gazeteci Etyen Mahçupyan, kararın perde arkasını DW Türkçe’ye değerlendirdi. Karar gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan, “Şu anki iktidarın bir koalisyon olduğunu baştan itibaren söyleyenler yanılmadı bence. Onların değerlendirmesini doğrulayan bir gelişme yaşadık. İktidarın daha görünmez olan, daha ufak gibi gözüken kanadı, yani Devlet Bahçeli’nin temsil ettiği yapı, ki bunun içinde hem MHP var, hem de MHP’yi aşan şekilde bir bürokratik duruş var, o kanadın isteği doğrultusunda bir gelişme yaşıyoruz şu anda. Çünkü AK Parti’ye, Erdoğan’a kalsa böyle bir şey gündemde olmayacaktı. Türkiye’nin bir takım sorunlarının olduğunu muhtemelen Erdoğan da görüyor, kabul ediyor, ama onları kendisinin çözebileceğinden emin. Yani ger- çekten de erken seçim onun istediği bir şey değildi” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: etyen mahçupyan
Okunma Sayısı: 2742
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı