"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Subay, astsubay ve uzman çavuşlara operasyon: Gözaltı kararları var!

08 Aralık 2017, Cuma 12:30
Mersin'de,Gülen Hareketi askeri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aralarında subay, astsubay ve uzman çavuşların bulunduğu 32 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmada, 32 kişinin Gülen Hareketinin askeri yapılanması içerisinde bulundukları iddia edildi.

Açıklamada, sulh ceza hakimliğince haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında subay, astsubay ve uzman çavuşların bulunduğu zanlıları yakalamak için başlatılan çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

AA

Etiketler: mersin, operasyon, gözaltı
Okunma Sayısı: 2312
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı