"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suç oranlarında düşüş

09 Eylül 2018, Pazar 23:39
İçişleri Bakanlığı şehirlerde alınan sıkı güvenlik tedbirleri sayesinde hırsızlık, yankesicilik, oto hırsızlığı, yağma, kapkaç gibi mal varlığına karşı işlenen tüm suçlarda bu yılın ilk 8 ayında yüzde 15’lik azalma yaşandığını açıkladı.

Şehirlerde alınan sıkı güvenlik önlemleri, oto hırsızlığı, evden hırsızlık, yankesicilik, yağma (gasp), dolandırıcılık gibi mal varlığına karşın işlenen suçları azalttı. Bu yılın ilk sekiz ayında mal varlığına karşı işlenen tüm suçlarda geçen yılın aynı dönemine göre 15’lik azalma yaşandı. 2018’in ilk sekiz ayında mal varlığına karşı toplam 360 bin 670 olay meydana gelirken, geçen yıl olay sayısı 423 bin 900 olmuştu. Bu yıl, geçen yılın ilk 8 ayına göre, mal varlığına karşı işlenen suçları aydınlatma oranında ise yüzde 5’lik bir artış yaşandı. Buna göre mal varlığına karşı işlenen suçların yüzde 40’ı, yani olayların 145 bin 863’ü aydınlatıldı.  

Okunma Sayısı: 1213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı