"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suikast hazırlığındaki PKK'lı keskin nişancı yakalandı

21 Ekim 2016, Cuma 08:17
Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan 'Diyad' kod adlı E.H. isimli PKK’lı terörist, polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalandı. Gözaltına alınan PKK'lı teröristin ifadesinde, örgüte para yardımı yapmayan kişilere yönelik suikast hazırlığında olduğu belirtildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce Suriye’den yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan 'Diyad' kod adlı PKK’nın keskin nişancısı terörist E.H’yi takibe aldı. Suikast hazırlığında olduğu belirlenen terörist E.H, jandarma ve polisin ortak düzenlediği operasyonla kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan terörist E.H.'nin ifadesinde, kısa bir zaman önce Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollarla girdiğini, PKK terör örgütü adına para vermeyen kişilere yönelik suikast ve saldırı yapacağını itiraf ettiği kaydedildi. Teröristin, jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

DHA

Etiketler: suriye, pkk
Okunma Sayısı: 961
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı