"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şükür’ün davası başladı: 4 yıla kadar hapsi isteniyor

16 Haziran 2016, Perşembe 12:48
Eski Milletvekili Hakan Şükür’ün, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 28. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Hakan Şükür’ün avukatı Ali Onur Güncel ile müşteki Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Murat İlvan katıldı.

Müşteki Erdoğan’ın avukatı İlvan, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini talep etti.

“Müvekkilim ABD’ye taşındı”

Şükür’ün avukatı Güncel ise müvekkilinin ABD’ye taşındığını belirterek, “Esasında soruşturma aşamasındaki savunması ile yetinilmesi mümkündür. Mahkeme aksi kanatta ise Amerika’daki adresini müvekkil ile irtibata geçip dosyaya sunacağız.” dedi.

Hakim Meral İzgi, sanık Şükür’ün savunmasının alınması amacıyla avukatına adresinin bildirilmesi için bir sonraki celseye kadar süre verilmesine karar vererek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İddianamede, sanık Hakan Şükür’ün “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

Okunma Sayısı: 1834
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı