"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Süleyman Bayşu vefat etti

25 Eylül 2016, Pazar 10:02
Kütahya Simav fahri temsilcimiz Süleyman Bayşu, dün gece geçirdiği kalp krizi neticesinde Hakkın Rahmetine kavuştu.

Yüksek tansiyon rahatsızlığı olan Bayşu, kalp krizi geçirmesi üzerine hasteneye kaldırıldı. Bayşu bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Gazetemizde yazıları da yayınlanan Süleyman Bayşu'nun “Ölmeden Önce Yapabileceğin 100 Tavsiye” adlı kitabı da Yeni Asya Neşriyat arasında yayınlanmıştı. 

Simav'da Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Fakültesinde memur olarak çalışan Bayşu, evli ve iki çocuk babasıydı. Bayşu'nun cenaze naması bugün öğle vakti Simav'da kılınacak. Allah rahmet eylesin. Amin.

Süleyman Bayşu'nun Facebook sayfasındaki son mesajı şöyle: 

(23 Eylül, 12:41 · Simav, Kütahya)

RİSALE-İ NURLARA TALİBİM!

HAVF (korku) DAMARININ AŞIRI ÇALIŞTIRILMASI MÜNASEBETİYLE ELİNDEKİ ORJİNAL KIRMIZI CİLTLİ RİSALE-İ NURLARI SOKAĞA BIRAKAN/BIRAKACAKLARA BİR TEKLİFİM OLACAKTIR. SOKAĞA/ÇÖPE ATMAYINIZ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARSANIZ BEN ESERLERİMİZE SAHİP ÇIKMAYA TALİBİM. SİZDEN BELİRLEYECEĞİNİZ BİR YERDEN ALMAYA/ALDIRMAYA HAZIRIM. LÜTFEN BU MESAJIMI DİKKATE ALIP DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ? Bu vesileyle o eserlerin tekrar istifadeye sunulmasına vesile olabiliriz.

Okunma Sayısı: 7579
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HEPKUL

    26.9.2016 14:46:22

    Allah rahmet eylesin. kabri Pürnur,Mekanı cennet olsun.

  • Burhan Cebeci

    26.9.2016 11:45:59

    Allah Süleyman kardeşime rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Hayattayken tanışmak nasip olmadı inşallah dar-ı bekada tanışır görüşürüz. Rabbim cümlemizi Süleyman kardeş gibi Risale-i Nur hizmetinde daim eylesin. Bayrağı ben devralmaya talibim. Risale-i Nurları sokağa bırakacak olan varsa lütfen beni bulsun, teslim alıp muhtaçlara ulaştıralım.

  • Toygar

    25.9.2016 17:29:33

    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

  • Ali Yardimoglu

    25.9.2016 14:38:20

    Inna lillahi ve Inna ileyhi raciuun, amin.. Allah'dan rahmet, madem dedi o eserlere talibim, gelir alirim, sakin sokaga birakmayiniz, hic sahsen tanimamama ragmina, bu rahmetullahi aleyhim icin, gozum doldu, ve ne mutlu Ona, butun haberlerin fevkindedir O , ve el fatiha.. amiiiin, amiiiin. .

  • metin

    25.9.2016 12:34:06

    Ya Rabbi! Bu fedakar ağabeyimi Cennet'ül Firdevs'te Üstadıma komşu yap! amin...

  • Said Yüksekdağ

    25.9.2016 12:29:25

    Allah rahmet eylesin.. Rabbim taksiratını affetsin..

  • CESUR ADAM

    25.9.2016 12:06:23

    Allah rahmet eylesin.Kabri pürnuuur,cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin rabbimiz.Mekanı cennet,cennetül firdevste HABİBULLAH EFENDİMİZ SAV.başta olmak üzere enbiya,asfiya,ashab-ı kirama ve aziz üstadımız ile ağabeylere komşu eylesin.CEMALULLAHI GÖRMEYİ NASİP EYLESİN.Bizlerede tavsiye ettiği o tavsiyelere riayet ve yaşamak nasip eylesin.AMİN AMİN AMİİİİN.

  • demokrat

    25.9.2016 12:02:29

    Bana redakte için gönderdiğin kitabını tamamlamıştım.şimdi ne olacak....

  • demokrat

    25.9.2016 12:01:42

    Allah'ım doğru mu bu.kardeşim benim.her kitabında beni Yeni Asya ile tanıştırdı dediğin ağabeyin şimdi ne yapacak sensiz.seni çok özleyeceğim Süleymanım...Şimdi ağlıyorum ve hiçbir şey yazamıyorum.Mekanın Cennet olsun.Ailene ve özellikle anacığına sonsuz sabırlar.Canım kardeşim benim.Canım dostum...

  • vatandaş

    25.9.2016 11:38:46

    C.Hak Rahmet eylesin.Mekanını cennet Derecesini a-li eylesin.Ailesine ve yakınlarına sab-rı cemil versin...

  • Abdurrahman KOÇAK

    25.9.2016 11:05:19

    Cenabu Allah gani gani rahmet eylesin...Yakınlarına sabır versin...Kütahya ve tüm nur talebelerinin başı sağolsun...Amin...Risalei Nur lar hakkındaki hassasiyeti fevkalade örnek bir davranış..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı