"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sulh Ceza Hakimliği’nden Koza İpek kararı

06 Kasım 2015, Cuma 16:41
Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimliği, kayyum atanan Koza İpek Grubu’na ait 3 şirkette kayyum atanmasına gerek olmadığına karar verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasına pazartesi günü itiraz edilmişti. İtirazı değerlendiren Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, 22 şirketten 3’ünün holding ile birleştirilerek kendini feshettiği, 1 şirketin de bağış yoluyla devredildiği için kayyum atanmasına gerek olmadığına karar verdi. Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Doğa Anadolu Maden Arama ve Sondaj AŞ Koza Altın İşletmeleri ile BB İpek Danışmanlık Proje Reklam ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Aş ve AZ İpek Danışmanlık Proje ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret AŞ ise Koza İpek Holding AŞ ile birleştiği gerekçesi ile kayyum atanması gerek olmadığına karar verdi. 

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği, Atlantik Eğitim Yayın Taşımacılık Bilgisayar Ticaret AŞ’nin ise hisselerinin bağış yolu ile devredildiği gerekçesi ile kayyum kaldırılmasına karar verdi. 

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği’nin kararından sonra Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği de diğer kayyum atamalarına ilişkin yapılan itirazı değerlendirecek.

Okunma Sayısı: 2797
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı