"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şüpheli paketten çıkanlar şaşırttı

08 Temmuz 2015, Çarşamba 09:22
Bursa'da, köprü üzerine bırakılan şüpheli paketten kırık cam parçaları çıktı.

Alınan bilgiye göre, tarihi Setbaşı Köprüsü'ne bırakılan bir koliyi şüpheli bulan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çektikleri köprüyü yaya ve araç trafiğine kapattı. Polis ekipleri meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı.

Özel kıyafetli bomba imha uzmanı, incelediği şüpheli pakette bomba olmadığını belirledi. Paketin içinden kırık cam parçaları çıktı. 

Bu arada, merakla bomba imha uzmanını izleyen vatandaşların, cep telefonlarıyla bu anları görüntülemek için çaba sarf etmeleri dikkati çekti. 

AA

Okunma Sayısı: 1095
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı