"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sur'da şehit olan özel harekat polisi, törenle ebediyete uğurlandı

06 Aralık 2015, Pazar 12:05
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde dün çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Mustafa Katırlı için tören düzenlendi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinde dün teröristlerle güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Katırlı için tören yapıldı. Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Muharip Hava Kuvvet Komutan Yardımcısı Korgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Savaş Beyribey’in yanı sıra ailesi ve arkadaşları katıldı. 

Tören, şehidin naaşının katafalka konulması ile başladı. Şehit polis memuru Katırlı’nın özgeçmişinin okunmasının ardından, Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan bir konuşma yaptı. Taşdan, “Vatan, millet, bayrak ve devletin bekası için şehit düşen kahramanımıza veda etmenin derin hüznünü yaşıyoruz. Bizler ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan, masum insanlara karşı acımasızca şiddet uygulayan hainlere karşı tek yürek olarak sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bunu herkes bilmelidir ki bu topraklar üzerinde yabancı mihrakların ucuz taşeronluğunu yapanlar hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklar ve yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödeyecekler.” diye konuştu. 

Yapılan konuşmanın ardından şehit Katırlı için dualar okundu. Duaların ardından şehidin naaşı silah arkadaşları tarafından katafalktan alınarak ambulansa konuldu. Daha sonra şehidimizin naaşı defnedilmek üzere memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine uğurlandı.

Okunma Sayısı: 1316
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı