"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye'den Kilis'e yine roket atıldı

04 Mayıs 2016, Çarşamba 09:00
Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden Kilis kent merkezine yine Katyuşa roketatar mermisi atıldı.

Suriye tarafından atılan 2 Katyuşa roketatar mermisi bu sabah Kilis'e düştü. Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek kentte paniğe yol açan patlamalarda yaralanan olmazken, bazı küçükbaş hayvanlar telef oldu, kamu binalarında hasar oluştu.

18 Ocak'tan bu yana IŞİD denetimindeki Suriye'nin Bab bölgesinden atılan roketatar mermileriyle 20 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'e, bu sabah yine 2 Katyuşa roketatar mermisi atıldı. Saat 08.00 sıralarında ateşlenen roketatar mermileri Kartalbey Mahallesi'nde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesine düşerek infilak etti.

Patlamalarda şarapnel parçalarının isabet etmesiyle her iki binada da hasar oluşurken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesindeki küçükbaş hayvanlardan bazıları telef oldu, bazıları ise yaralandı.

Güne patlama sesiyle uyanan mahalle sakinleri ise yaşananlara tepki göstererek Kilis'e yönelik saldırıların son bulmasını istedi. Sınır hattında konuşlu birlikler ise Fırtına obüsleri ve 'Sakarya' adı verilen çoklu roketatar bataryası ile roket mermilerinin atıldığı bölgeyi ateş altına aldı.

DHA

Etiketler: suriye, kilis, ışid, roket
Okunma Sayısı: 1070
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı