"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye sınırında 'drone' ele geçirildi

31 Temmuz 2016, Pazar 15:56
Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırından İnsansız Hava Aracı (İHA) drone ele geçirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 1345, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 7 olmak üzere toplam 1352 kişinin yakalandığı ve bunlarla birlikte 1 araç, 2 telsiz, 'Phantom 3' model ve İHA ele geçirildiği belirtildi. Açıklamanın devamında 6 adet F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu, 3 adet bot ve 1 adet mobil radar ile de Türkiye-Suriye deniz yan hududunda kontrol görevi icra edildiği kaydedildi.

DHA

Etiketler: genelkurmay, drone
Okunma Sayısı: 1426
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı