"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli bebek açlık ve soğuk kurbanı oldu

08 Şubat 2016, Pazartesi 12:35
Suriye'nin Halep kentindeki iç savaştan kaçıp yürüyerek Hatay'a, oradan da İstanbul'a gitmek üzere Adana otogarında otobüs bekleyen 33 yaşındaki Nesrin Berdoş'un 1 yaşındaki bebeği Garam, besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak vefat etti.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Seyhan İlçesi'ndeki otogarda Suriyeli bir bebeğin öldüğü ihbarını aldı. Otogara gelen polis, bekleme salonundaki bir koltukta kız bebeğin cesedini buldu. Sağlık ekiplerine haber veren polis, çevrede bulunan bir Suriye vatandaşı aracılığıyla anne Nesrin Berdoş ile konuştu.

Bebeğinin yanında oturan ve gözyaşı döken anne Berdoş, Halep'ten yürüyerek Hatay'a, oradan da İstanbul'a gitmek üzere akrabalarıyla Adana'ya otobüsle geldiklerini anlattı. Babası Suriye'deki iç savaşta vefat eden Garam bebeği otogara gelen sağlık ekipleri, koltuktan alarak ambulansa götürdü.

Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülen Garam bebeğin ilk belirlemelere göre besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak vefat ettiği öğrenildi.

DHA

Etiketler: adana, suriyeli, bebek
Okunma Sayısı: 1481
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı