"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli çocuklar karne aldı

24 Mayıs 2015, Pazar 19:07
Yardımeli Derneği'nin Hatay'ın Reyhanlı, Kumlu ve Kırıkhan ilçelerinde açtığı okullarda eğitim gören Suriyeli çocuklar karne aldı.

Yenimahalle'deki Bunet Mustakbel Okulu'nda düzenlenen törende, Suriyeli öğrenciler şarkı söyledi, halk oyunu ekibi gösteri sundu, iç savaşta ölen çocukların dramının anlatıldığı tiyatro sergilendi.

Törende duygusal anlar yaşanmasına neden olan gösterinin ardından, öğrencilere karneleri verildi.

"Çalışmalarımız sürecek"

Yardımeli Derneği Hatay Temsilcisi Eyüp Yıkılmaz, açtıkları okullarda eğitim gören 3 bin 250 Suriyeli çocuğun karne heyecanı yaşadığını söyledi.

Suriyeli çocukların başarılı bir eğitim dönemi geçirdiğini ifade eden Yıkılmaz, "5 okulda 155 gönüllü öğretmen hizmet verdi. Gelecek eğitim dönemi için çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz. Kaliteli ve çocukların daha sağlıklı birey olmaları için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Suriyeli öğrencilerimiz, aldıkları eğitimle inşallah gelecekte ülkelerinde görev yapacak" ifadesini kullandı. 

AA

Etiketler: suriyeli, çocuk, karne, okul
Okunma Sayısı: 1133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı