"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli çocuklara iftar dayağı!

22 Haziran 2015, Pazartesi 11:44
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı İsmetpaşa Mahallesi yanında açtığı iftar çadırının önü, yürek burkan olaylara sahne oldu

Bazı görevliler, yemek almak için bekleyenleri azarladı, çocukları ise itti ve yumrukladı.

Hacı Bayram Veli Camii ile Çankırı Caddesi arasındaki boş alanda açılan iftar çadırı, mahalle sakinlerinin yanı sıra Suriyeli mültecilere de hizmet veriyor. İftar yemeği almak isteyenler, demir bariyerlerle çadır arasında oluşturulan dar koridorda 2 saat bekledi. Bazı çocuklar bir kap yemek için demir bariyerlerin altından sürünerek geçip sıraya girmeye çalıştı. Görevliler, sıraya girmeyen çocukları itti ve onlara yumruk attı. Azarlanan çocuklardan bazıları ağladı. ‘İmtiyazlı’ olduğu anlaşılan bazı kişiler ise sıraya girmeden çadırdan yemek alıp çıktı.

Geçen yıl da bir görevli, aynı bölgedeki iftar çadırı önünde yemek almak için bekleyen çocukları sopayla dövmüştü.

Okunma Sayısı: 3338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı