"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli öğretmenler unutulmadı

25 Kasım 2014, Salı 15:33
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak sığındıkları Kilis'teki konteyner kentte çocuklara eğitim veren Suriyeli öğretmenler için etkinlik düzenlendi.

Öncüpınar Konteyner Kent yöneticileri, 4 bin 229 öğrenciye eğitim veren 161 Suriyeli öğretmen için Öğretmenler Günü kapsamında Hürriyet Lisesi'nde tören düzenleyerek, başarılı öğretmenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Konteyner kentin eğitim sorumlusu Mehmet Ali Eruçan, törende, Suriyeli meslektaşlarının öğretmenler gününü kutladı. Eruçan, Suriyeli öğretmenlerin hiçbir beklenti içerisine girmeden eğitime destek verdiğini ifade etti.

Suriyeli öğretmen Vecih Ernur, Türk Devletinin her türlü ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek, öğretmenliği ülkesinde yapacağı günün hayaliyle yaşadığını söyledi.

Faruk Muhammed Ali de çocuklara eğitim vermeleri için her türlü desteği sağlayan Türkiye'ye teşekkür ederek, böyle bir günde hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Etkinlikte başarılı öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

Okunma Sayısı: 604
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı