"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeli şahsın üzerinden 500 Osmanlı sikkesi çıktı

02 Mart 2015, Pazartesi 15:39
Suriye uyruklu bir şahsın üzerinde Osmanlı dönemine ait 500 sikke ele geçirildi.

Sikkelere müzede sergilenmek üzere el konuldu.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Şanlıurfa- Gaziantep karayolu Birecik mevkiinde durdurduğu bir otomobilde yaptığı aramada Osmanlı dönemine ait 500 sikke ele geçirdi.

Jandarmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Suriye uyruklu F.H.M isimli şahsın üzerinde poşete sarılı şekilde Osmanlı Devleti dönemine ait olduğu değerlendirilen (500) adet madeni sikke ele geçirilmiştir. Olayda yakalanan şüpheli F.H.M Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır. Arama sırasında ele geçirilen madeni sikkeler Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Şanlıurfa Müze Müdürlüğüne teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmıştır.

Okunma Sayısı: 1918
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı