"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriyeliler arasında çıkan kavgada 2 kardeş bıçaklandı

27 Şubat 2017, Pazartesi 09:46
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde sokakta maç yapan Suriye vatandaşları arasında çıkan kavgada 2 kardeş bıçaklandı.

Olay akşam saatlerinde, Dumlupınar Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokakta maç yapan Suriye vatandaşları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 27 yaşındaki Abdullah Essair ile kardeşi 25 yaşındaki Mahmut Essair'e rakip takımda bulunan kişiler saldırdı. Başına ve göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Abdullah Essair kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde, karnından yaralanan Mahmut Essair ise Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis, 2 kardeşi bıçakladıkları belirlenen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Okunma Sayısı: 1258
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı