"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tahir Elçi defnedildi

29 Kasım 2015, Pazar 13:50
Diyarbakır'da cumartesi günü öldürülen Baro Başkanı Tahir Elçi öğle vaktinde toprağa verildi. Başbakan Davutoğlu, Elçi'nin vurulduktan sonra yerde yanında görülen tabancanın, şehit iki polisten ilkini öldüren tabanca olduğunu açıkladı.

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin cenazesi Selahaddin Eyyûbi Devlet Hastanesi'nden ailesi, avukat arkadaşları ve yakınları tarafından alındı. Cenaze kortej eşliğinde Koşuyolu Parkı'na götürüldü. Tahir Elçi, İnsan Hakları Anıtı'nın önünde yapılacak törenin ardından öğle vaktinde Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine katılım yüksek oldu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Türkiye’nin her yerinden baro başkanlarını Diyarbakır’a çağırdı. Pek çok sivil toplum kuruluşu da Diyarbakır’a temsilcilerini gönderdi. HDP ve CHP'li vekiller de cenazedeydi.

Okunma Sayısı: 2970
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı