"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tahşiye tuzağı

20 Aralık 2014, Cumartesi 12:23
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, bugünkü köşe yazısında 14 Aralık medya operasyonundan sonra gündeme damgasını vuran 'Tahşiyeciler' grubu hakkında bilgiler verdi.

"Gülen cemaatine karşı başlatılan linç ve tasfiye operasyonunda Risale-i Nur gruplarını yanına çekmek için bir taraftan sadeleştirme tepkilerini, diğer taraftan “Bunlar Nurcu da değil, tam tersine Risale-i Nur hizmetine en büyük zararı Gülenciler verdi” söylemini kullananlar, kendi hesaplarınca harekete son darbeyi Tahşiyecilerle vurdular" diyen Güleçyüz, 1992’de Yeni Asya’dan ayrılan bazı kişilerin de Taşhiyecilere iltihak ederken, önceki bütün çizgilerini reddettiklerini vurguladı.

Taşhiyecilerin, demokrasiyi küfür rejimi sayan, cihadı silahlı mücadele olarak yorumlayan, El Kaide ve Usame bin Ladin’e övgüler düzüp göklere çıkaran bir ifrat noktasına savrulduklarını ifade eden Güleçyüz'ün konuyla ilgili yazısını okumak için tıklayınız.

Kâzım Güleçyüz'ün konuyla ilgili değerlendirmelerinin bulunduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Okunma Sayısı: 3945
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    21.12.2014 21:04:26

    refik kardeşim hala anlayamıyorunuz.biz gülen için eskiden ne diyorsak hala aynısını diyoruz..fakat zulme uğrayan birinin yanında olmazsak diğerlerinden ne farkımız kalır.Yeniasya bunu yapmaz. yapamaz biz üstadımızdan bu dersi aldık.

  • refik

    20.12.2014 18:57:42

    Dinde hassas olanın muhakesi de kuvvetli olur. "Hiç düşünmez misiniz, akletmez misiniz" emr-i ilahisi karşısında akıl dinde hassasiyete sevk eder insanı. Adam ince düşünemiyor satıhta kalıyorsa ben ne yapayım? Aklını tam kullandığını iddia etse ne olur o adam!..

  • Hüseyin İLHAN

    20.12.2014 17:22:29

    Ben evlatlarıma İSLAM,HAK,HUKUK,KUL HAKKI,FAİZ,ZİNA için sakınmada asla siyasal islamcıları örnek almamalarını bilhassa tavsiye ediyorum.Hele hele İSRAFDA HAYIR vardır anlayışına sebebiyet veren şöhretperest,maddiyyun dalkavuklarına asla.

  • kurt

    20.12.2014 14:43:59

    Benim de refik'e bir sorum var: "Dinde hassas muhakeme-i akliyede noksan mısınız?

  • refik

    20.12.2014 14:17:22

    Başta Kazım abi olmak üzere Yeniasya mensuplarına tek bir sorum var: Küçük çocuklarınızı Gülen'in sohbetlerini izlemesi için ekran karşına koyabilir misiniz; yoksa çocuklarınıza fikren bir zarar gelir diye endişe mi edersiniz?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı