"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taksim'de 1 Mayıs öncesi güvenlik önlemleri alınıyor

29 Nisan 2015, Çarşamba 19:38
Kutlama ve anma etkinliklerine yasaklanan Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs öncesi güvenlik önlemi hazırlıkları hız kazandı. Belediye ekipleri polis bariyerleriyle meydanın çevresini kapatmaya başladı.

DİSK başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim'de kutlamaya karar verdi. İstanbul Valiliği ise Taksim'de toplanmalara izin verilmeyeceğini açıkladı. Bunun üzerine Taksim'e olası bir yürüyüş ve toplanmayı engellemek için emniyet olağanüstü tedbirler almaya başladı. Taksim'e çıkan bütün yollar ve caddelerin 1 Mayıs sabahı kapatılması bekleniyor. Polis bariyerleri ile Taksim Meydanı akşam saatlerine doğru çevrilmeye başlandı. Belediye ekipleri AKM'nin önüne de bariyerler koydu. Mete Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde de bariyerler hazırlandı.

Okunma Sayısı: 1693
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı