"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taksim’de ‘hayata dönüş’ protestosuna müdahale:12 gözaltı

19 Aralık 2014, Cuma 22:16
Taksim’de ‘hayata dönüş’ operasyonlarını protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Olayda 12 kişi yaka paça gözaltına alındı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Taksim’deki gergin bekleyiş sürüyor.

19 Aralık 2000 tarihinde cezaevlerine yönelik gerçekleştirilen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği ‘hayata dönüş’ operasyonlarını protesto etmek isteyen bir grup saat 19.00 sıralarında Taksim Meydanı’nda toplandı. Pankart açmak isteyen gruba güvenlik önlemi alan polis ekipleri müdahale etti. Polis, aralarında kadınların da bulunduğu 12 kişiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı. Bazı göstericilere yere yatırıldıktan sonra ters kelepçe yapıldığı görüldü. Gözaltına alınan göstericiler polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü. Meydanda bekleyen vatandaşlarla polis arasında da gerginlik yaşandı. Vatandaşlar kendilerini uzaklaştırmaya çalışan polis yetkilileriyle tartıştı. 

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Taksim ve çevresindeki gergin bekleyiş sürüyor.

Etiketler: taksim, gösteri, polis, müdahele
Okunma Sayısı: 1019
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı