"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Taksim Meydanı'nda şüpheli çanta paniği

02 Eylül 2015, Çarşamba 15:20
Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın yanında şüpheli bir sırt çantası bulundu.

Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın yanına bırakılan bir sırt çantasını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler anıt çevresine güvenlik şeridi çekerek vatandaşları buradan uzaklaştırdı.

Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın yanına bırakılan bir sırt çantasını gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Şüpheli çanta ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler anıt çevresine güvenlik şeridi çekerek vatandaşları buradan uzaklaştırdı. 

ÇANTANIN SAHİBİ ALMAN TURİST: HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

110 polisin görev aldığı olay yerine gelen Martin isimli Alman turist, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Otele giderken çantasını unuttuğunu, daha sonra kendi tercümanıyla Taksim'e geri döndü. Durumu polislere anlatan Alman turist, "Böyle bir şey yaşattığım için üzgünüm herkesten özür diliyorum" dedi.

DHA

Etiketler: taksim, şüpheli çanta
Okunma Sayısı: 2075
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı