"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tartışmaya sebep oldu: Başsavcıvekili ''referandum'' paylaşımını sildi

18 Şubat 2017, Cumartesi 21:00
Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevdet Kayafoğlu’nun, Twitter hesabından referandumla ilgili yaptığı paylaşımlar tartışmaya sebep oldu.

Cevdet Kayafoğlu, mesajlarında referanduma ‘Hayır’ oyu verecek olanların terör örgütü PKK’ya destek olacağını savundu. Savcının mesajları şöyle: “Vereceğiniz oy, aynı zamanda PKK’ya destek oyudur. Haberim yoktu demeyin.” “PKK anayasa referandumunda ‘hayır’ çağrısı yapmış. Sandıkta ‘hayır’ diyecek olanlar PKK ile aynı muameleyi göze alıyorlar demektir. Küsmece yok.” Hürriyet’in haberine göre, ulaşılmaya çalışılan Başsavcıvekili Kayafoğlu, sekreteri aracılığıyla yaptığı açıklamada konuyla ilgili görüş belirtmek istemediğini söyledi. Kayafoğlu, paylaşıma gelen tepkiler üzerine önce profil fotoğrafını ve unvan bilgisini, daha sonra paylaşımlarını sildi. 

Etiketler: referandum
Okunma Sayısı: 1613
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mustafa

    19.2.2017 22:39:09

    Ne saçma bahaneler var ya Rabbi. Memleketimiz ne hale geldi. Şimdi hdp evet oyu vereceğini söylese bütün akpartililer hayır oyu mu verecek.

  • CESUR ADAM

    19.2.2017 09:09:02

    Suç,tahrik,provake ve tehdit yok mu sayılacak.Bu şahıs derhal hukuk dışına çıkarılmalıdır.Böyle hukukçudan ADALET TECELLİ ETMEEEZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı