"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM Başkanı: Her partiden üç üye isteyeceğim

08 Ocak 2016, Cuma 10:37
TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te grubu bulunan dört partinin genel başkanlarına birer mektup yolladığını belirterek, yeni anayasa çalışması için yardım ve destek beklediğini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, yeni Anayasa çalışmaları konusunda her partiden komisyon için üç üye isteyeceğini söyledi.

Mecliste grubu bulunan 4 siyasi partinin genel başkanına yeni anayasa uzlaşma komisyonu için bugün mektup göndereceğini dile getiren Kahraman, her partiden komisyon için 3 üye isteyeceğini söyledi. 

Komisyonun başkanlığını kendisinin yapacağını anlatan Meclis Başkanı, çalışma şartlarını ise komisyonun kendisinin belirleyeceğini vurguladı.

Okunma Sayısı: 1503
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı