"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM Başkanı Kahraman: Türkiye'de darbe devri kapandı

24 Temmuz 2016, Pazar 17:40
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kahraman, "Bir söz var 'bir musibet bin nasihatten evladır' diye. Türkiye'deki darbe devri kapandı" dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarını kabul etti.

Ziyaretin ardından gündeme dair açıklamalarda bulunuldu. Kahraman,15 Temmuz gecesi yaşadıklarını Orgeneral Hulusi Akar ile paylaştı. Cuntacıların darbe girişimini haber alır almaz Meclis'e geldiğini söyleyen Kahraman, sözlerine şöyle devam etti:

"Bendeniz sesi duydum, arkasından televizyonda Beylerbeyi Karakolu'ndaki Saray'daki nöbetçilerin silahları alınıyor diye haber geldi. Aldık abdestimizi doğru buraya. Herhangi bir yerden tavsiye almadan Cumhurbaşkanı'mızın o meydanlara çağırması ve daveti en müyessir hadise oldu. Silahlı kuvvetlerimizde kayıplarımız var. İnşallah en kısa zamanda yaralarımızı saracağız. Bir söz var 'bir musibet bin nasihatten evladır' diye. Türkiye'deki darbe devri kapanmıştır."

Okunma Sayısı: 1253
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı