"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tekirdağ merkezli büyük operasyon: Çok sayıda yakalama kararı ve gözaltı var!

16 Ocak 2017, Pazartesi 14:31
Tekirdağ merkezli 15 Temmuz darbe soruşturması kapsamında Gülen Hareketi ile bağlantısı ve üyeliği nedeniyle haklarında yakalama kararı çıkarılan 82 kişiden 71'i gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Gülen Hareketinin emniyet yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 64'ü emniyet mensubu 82 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün 25 ilde bir haftadır yürüttüğü operasyonlarda bugüne kadar aralarında Tekirdağ eski Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın da bulunduğu 71 kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı bulunan 8 kişinin firarda, 3 kişinin de tutuklu olduğu belirlendi.

71 kişinin, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları sürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 2423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı