"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terazinin ayarı iyice şaştı

25 Mayıs 2017, Perşembe 01:16
Sonu gelmeyen ve cezaevlerini doldurup taşıran delilsiz tutuklama furyasına, açlık grevi yapan 2 KHKzede de dahil edildi.

VAHİM GİDİŞATTA SON NOKTA

Açlık grevi yapan Gülmen ve Özakça’nın tutuklanması OHAL sürecinde yargının işleyişindeki vahim gidişatın vardığı son noktayı gösteren ve endişeleri daha da arttıran kritik bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

YARGIDA DA KORKU HAKİM

Uluslararası Af Örgütünden Türkiye araştırmacısı Andrew Gardner, “Son dönemlerde çok sayıda hakim ve savcı görevinden edildi, tutuklandı. Türkiye genelinde büyük bir korku iklimi var. Yargıda da durum böyle” dedi.

Etiketler: adalet, hukuk
Okunma Sayısı: 4441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı