"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terk edilmiş minibüste silah ve mühimmat bulundu

06 Eylül 2016, Salı 11:31
Van'ın Erciş ilçesinde bir evin yakınlarında terk edilmiş halde bulunan minibüste polisin yaptığı aramada, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Erciş İlçesinde 4 gün önce polis ekiplerine terkedilmiş halde bulunan bir araç ihbarı yapıldı. İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri alıp, Van'dan bomba imha uzmanları çağrıldı. Özel harekat polislerinin de katılımıyla, terk edilmiş araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda araçta 4 roketatar başlığı, 4 roketatar sevk fişeği, 1 el bombası, 1 roketatar rampası, 1 sırt çantası, 1 CD, bir başka araca ait plaka ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

SİLAHLARINI ATIP KAÇMIŞLAR

Polis ekipleri araç ve çevresinde incelemesinin sürdürürken, aracın bulunduğu yerde bir çuval da dikkat çekti. Bomba imha uzmanları tarafından kontrol edilen çuvaldan şarjörü takılı 1 Kalaşnikof marka otomatik silah bulunduğu ve silahın atışa hazır durumda olduğu belirlendi.

DHA

Etiketler: van, erciş, mühimmat
Okunma Sayısı: 1425
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı