"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terkedilmiş evlerde silah bulundu!

21 Aralık 2015, Pazartesi 10:27
Cizre'de YDG-H'lilerin terk ettiği bazı evlerde silah ele geçirildi.

Güneydoğu'da sokağa çıkma yasağı uygulanan ilçelerde güvenlik güçlerinin hendek kapatma operasyonları aralıksız devam ediyor.

Güvenlik kaynakları, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı uygulanan 4 mahallede şiddetli çatışmalardan sonra, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'lilerin güvenlik güçlerinin karşısında tutunamayıp üslendikleri evleri terk etmeye başladığını bildirdi. Aynı kaynaklara göre teröristlerin terk ettiği bu evlerde çok sayıda silah bulundu. 

Bazı YDG-H'lilerin, Cizre'yi terk eden halkın arasına karıştığı bilgisine ulaşıldığını belirten güvenlik kaynakları, çatışmaları bırakıp gitmek isteyen bazı teröristlerin de arkadaşları tarafından infaz edildiğini bildirdi. Aynı kaynaklar, örgütün Cizre sorumlusu 'Agit' kod adlı teröristin de ilçeden gittiğini söyledi.

Bu arada sokağa çıkma yasağı uygulanan ilçelerden Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde, 6 teröristin ölü geçirildiği, böylece Sur'da ölü ele geçen terörist sayısının 19'u bulduğu belirtildi.

DHA

Etiketler: cizre, terkedilmiş ev, silah
Okunma Sayısı: 1214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı