"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör durmuyor: Acı üstüne acı

27 Temmuz 2016, Çarşamba
15 Temmuz kanlı darbe girişimin ardından Türkiye’de yaşanan acılar dinmiyor.

Van’dan ve Diyarbakır’dan gelen şehit haberleri derin üzüntüye sebep oldu. Hain terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz de yaralandı.

Türkiye Diyarbakır ve Van’dan gelen acı haberlerle bir kez daha sarsıldı. Terör örgütü PKK’nın hain saldırıları sonucu Van’da 1, Diyarbakır’da 1 askerimiz şehit oldu. 

Askeri aracın geçişi sırasında…

Van’ın merkez Edremit ilçesi Hacıbekir mahallesinde askerî aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Teröristlerden roketatarlı saldırı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Askerî kaynaklardan alınan bilgiye göre, teröristler, yapımı süren Silvan Barajı’nın güvenliğini sağlayan askerlere roketatarlı saldırı gerçekleştirdi. Roketatar mermisinin askerlerin bulunduğu kulübeye isabet etmesi sonucu bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı. Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. 

 

 

İstanbul - Yeni Asya  

Okunma Sayısı: 1798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bülent P.

    27.7.2016 18:07:25

    Düz yolda yürümek,kolaydır.Neşterli bir alanda yürümek,dikkat ister.Bir sürü şehit ve ailesi varken...Yangın her an,samanlığa -samanlık=T.C.- gözünü dikmişse...İki masum araç,her an birbirine çarptırılmak istenirken.O hadisin paratöneri: ''Bir mazlumun ahından,ben de Allah'a sığındım.''Erkek öğrencilerin eğitimi düştü ve su israfı.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı