"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör örgütü PKK'nın Avusturya sorumlusu Kapıkule Sınır Kapısı'nda yakalandı

15 Ağustos 2018, Çarşamba 16:46
MİT ve polisin ortak operasyonunda gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın sözde Avusturya kültür sanat ve mali sorumlularından olduğu iddia edilen kişi tutuklandı.

Edirne'de, terör örgütü PKK'nın sözde Avusturya kültür, sanat ve mali sorumlularından olduğu öne sürülen kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, yurt dışına çıkmak üzere Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen Azimet Fırato, MİT Edirne Bölge Başkanlığı ve Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbarat çalışmaları neticesinde gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın sözde Avusturya kültür sanat ve mali sorumlularından olduğu ileri sürülen ve Türk vatandaşlığından çıkarılması sonrası Avusturya vatandaşlığına geçen Azimet Fırato, emniyete götürüldü.

Azimet Fırato, emniyetteki işlemlerinin ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Etiketler: PKK, terör, Edirne, gözaltı, polis, MİT
Okunma Sayısı: 1598
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı