"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör örgütünün propagandasına asıl hizmet 1990’lı yılların iğrençliklerini ‘ihya’ etmekle olur

11 Ağustos 2017, Cuma
Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu (Şapatan) Köyü’nde yaşanan olayla ilgili Hakkâri Valiliği’nin açıklamasını eleştiren Karar Gazetesi yazarı Hakan Albayrak köşesinde şu ifadelere yer verdi;

 “Bu açıklama kendi içinde çelişkili. Hem “kusuru olan personel tesbit edilirse haklarında gerekli idarî tahkikat da yapılacaktır” deniliyor, yani işkence iddiasının doğru olabileceği varsayılıyor, hem de “Güvenlik Güçlerinin vatandaşlarımıza işkence yaptığı yönündeki haberler tamamen asılsızdır” diye kestirip atılıyor. Madem işkence iddiası “tamamen asılsız”,  öyleyse “kusuru olan personel tesbit edilirse haklarında gerekli idarî tahkikat da yapılacaktır” ifadesi neyin nesi? Veya: Madem “kusuru olan personel”in tespit edilebileceğine ihtimal veriliyor, öyleyse işkence iddiası için niye “tamamen asılsız” deniliyor? İşkence iddiasını dile getirenlerin “terör örgütünün propagandasını yapma maksadını taşımak”la itham edilmesine gelince: Terör örgütünün propagandasına asıl hizmet, terörle mücadelede 1990’lı yılların iğrençliklerini ‘ihya’ etmekle olur. Ve insan hakları ihlâllerine 1990’lı yıllardaki tepkileri vermekle… Devlet, insan hakları ihlâllerine yönelik her iddiayı yekten “tamamen asılsız”, “terör örgütü propagandası” diye yaftalaya yaftalaya, ihlallerin ayyuka çıkmasına ve PKK’nın tabanının genişlemesine yol açmıştı o zamanlar.”

 

Etiketler: hakan albayrak
Okunma Sayısı: 4420
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı