"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler Cizre Garnizon Komutanlığı'na saldırdı

27 Ağustos 2015, Perşembe 15:19
Şırnak’ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı'na teröristler tarafından silahlı saldırı yapıldı.

Roket atarlar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda 4 vatandaşın yaralandığı belirtiliyor. Atılan roket atar, zırhlı aracı sıyırarak bir binanın duvarına isabet etti. 

Şırnak’ın Cizre ilçesi Nur Mahallesi'nde bulunan Garnizon Komutanlığı'na saldırı yapıldı. PKK şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) mensupları tarafından yapılan saldırı sonrası çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 4 vatandaş yaralandı. Çıkan olaydan sonra yardıma giden güvenlik güçleri ekiplerinin kullandığı zırhlı aracın geçişi sırasında da roket atarlı saldırı yapıldı. Roket atar aracı sıyırarak bir binanın duvarına isabet etti. Ardından silah sesleri yükselmeye başladı. Vatandaşlar kaçmaya çalışırken esnaflar da kepenk kapattı.

Okunma Sayısı: 1880
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı