"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler, Erzurum'da Emniyet Müdürlüğü'ne saldırdı

15 Ağustos 2015, Cumartesi 10:08
Erzurum’un Pasinler ilçesinde bir grup terörist gece saatlerinde Pasinler ilçe Emniyet Müdürlüğü binası ve lojmanlarına roket ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Saldırıda yaralanan ya da ölen olmazken, teröristler saldırının ardından karanlıktan istifade ederek kayıplara karıştı.

Erzurum- Ağrı karayolunun üzerinde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü binası ve lojmanlarına belediyenin yaptırmış olduğu maket peribacasının bulunduğu park alanından roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Teyakkuzda bulunan polislerin karşı ateş açması sonucu teröristler mısır ve ayçiçeği tarlalarına girerek izlerini kaybettirdi. Saldırının duyulması üzerine Erzurum’dan çok sayıda Özel Harekat timi ilçeye sevk edildi. Çatışma sabah saatlerine kadar devam etti. Saldırıda 3 katlı ilçe Emniyet Müdürlüğü binası ile lojmanların ön cephesinde hasar meydana geldi. 

Basının olay yerinden görüntü almasına polis izin vermedi. Çatışmanın ardından ilçe halkı sokağa döküldü. Görgü şahitleri, gece saatlerinde başlayan çatışmanın saban 07.30’a kadar devam ettiğini belirtti. Kaymakam Ali Ada, çatışmada ölen ya da yaralanan polis saldırı ve sivil vatandaşın bulunmadığını ifade etti. Saldırı sonrasında İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçeye gelerek çatışma hakkında bilgi aldı. Çatışmanın yaşandığı yol kısmi olarak araç trafiğine kapatıldı. Tek şerit üzerinden karayolu taşımacılığına izin veriliyor.

Okunma Sayısı: 1438
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı