"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler Muş'ta kız kaçırdı

28 Nisan 2015, Salı 16:01
Teröristler Muş'ta 16 yaşındaki kızı kaçırdı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bölücü terör örgütü mensubu silahlı iki kişi, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Seçme Köyü Saliha mezrasında elektrik tamiratı yapan VEDAŞ görevlilerini tehdit etti.

Görevlilere bölgeye bir daha gelmemelerini söyleyerek, araçlarını ellerinden gasp eden teröristler, daha sonra söz konusu araçla köyde yaşayan 16 yaşındaki bir kız çocuğunu da kaçırdı.

Patlayıcı bulundu

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 8'inci Jandarma Komando Alay Komutanlığına bağlı konvoyun geçişi öncesinde Ilıcak Köyü'ndeki bir menfezde, 15 kilogramlık su bidonu içerisine yerleştirilmiş ve infilaklı fitille irtibatlandırılmış el yapımı bir patlayıcı tespit edildi.

Patlayıcı, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yerinde imha edildi.

AA

Etiketler: kız kaçırma
Okunma Sayısı: 969
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı