"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristlere ait silah ve mühimmatlar ele geçirildi

04 Mart 2016, Cuma 11:12
Mardin'in Dargeçit ilçesinde 3 askerin şehit olduğu, 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, 2 Mart'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 8 teröristin ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. 

Operasyonda, zagros keskinci tüfeği, 2 dragunov kanas keskinci tüfeği, 5 uzun namlulu silah, 5 el bombası, 2 roket mühimmatı, bu silahlara ait 31 şarjör, 703 fişek, 2 el dürbünü, 11 el telsizi, 1 gece ve görüş cihazı ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Operasyon faaliyeti ile birlikte yürütülen arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup terör örgütü mensubu mensubu tarafından güvenlik güçlerimize karşı silahlı saldırıda bulunulmuş, Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin, Jandarma Astsubay Üstçavuş Abdil Kadir Çelik ve Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal olmak üzere 3 kahraman Jandarma personelimiz olay yerinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyor, terörün her çeşidi ile mücadeleye kararlılıkla devam edileceğinin bilinmesini istiyoruz.''

AA

Etiketler: mardin, dargeçit, operasyon
Okunma Sayısı: 1430
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı