"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY 3 yeni seferine bugün başlıyor

27 Nisan 2015, Pazartesi 11:51
Türk Hava Yolları (THY) Kurtköy Havalimanı’ndan Roma, Stuttgart ve Köln seferlerine bugün başlıyor.

THY açıklamasına göre, THY, başlattığı 3 yeni sefer ile Kurtköy’den uçtuğu dış hat sayısını 20’ye yükseltti. 

THY, Kurtköy Havalimanı’ndan Amsterdam, Bakü, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Ercan, Frankfurt, Kiev, Kuveyt, Londra, Milan, Münih, Paris, Tiflis, Tahran, Tel Aviv, Viyana’nın ardından Roma, Stuttgart ve Köln noktalarına da uçuş başlattı. 

Roma Stuttgart ve Köln’e Yeşilköy Havalimanı’ndan uçabilen yolcular artık Kurtköy Havalimanı’ndan da THY ile seyahat edebilecek.

Haftanın 7 günü karşılıklı olarak icra edilecek Kurtköy – Roma seferlerinde yolcular, tüm vergiler dâahil gidiş-dönüş 111 avrodan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilecek.

Kurtköy Havalimanı’ndan Köln’e hafta içi her gün; Stuttgart’a ise pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri karşılıklı seferler gerçekleştirilecek. 

Yolcular,Köln ve Stuttgart’a  tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 139 avrodan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edebilecek.

AA

Etiketler: thy, yeni sefer
Okunma Sayısı: 649
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı