"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY, 45 seferi iptal etti

25 Nisan 2015, Cumartesi 16:58
Türk Hava Yolları (THY), Milano-İstanbul uçağının inişi sırasında alev almasının ardından iç ve dış hatlarda karşılıklı 45 seferini iptal etti.

THY tarafından yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonel nedenlerle bazı seferlerin iptal edildiği duyuruldu. 

THY’nin Milano-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağı pistte motorunun alev alması sonucu büyük tehlike atlatmıştı. Pistten çıkan uçağın motoru alev almış, itfaiye araçları uçağa müdahale etmişti. Atatürk Havalimanı’na iniş yapamayan uçaklar da Sabiha Gökçen Havalimanı’na yönlendirildi. THY’de operasyonel sebeplerden dolayı yaklaşık 45 seferi iptal edildi. 

THY’den yapılan açıklamada, "Atatürk Havaalanı'ndaki operasyonel nedenlerle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Havaalanına gelmeden önce lütfen uçuşunuzu kontrol ediniz." uyarısı yapıldı.

Kaza nedeniyle uçaktan yolcuların tahliyesi ve toprak zemine çıkan uçağın çıkartılması için 17/35 pisti bir süre uçuşlara kapatılmıştı. Pistin kapatılmasından dolayı Atatürk Havalimanı'nda seferlerde aksamalar meydana geldi. Seferlerin aksamasından dolayı THY’nin iç hatlarda Nevşehir, İzmir, Sinop, Antalya, Ankara, Samsun, Adana, Şırnak, Kayseri, Şanlıurfa, Erzurum, Mardin, Gaziantep, Trabzon, Alanya, Kayseri, Malatya, K.Maraş, Elazığ, dış hatlarda ise Köln, Milano, Nürnberg, Napoli, Bologna, Berlin, Roma, Prag, Venedik, Viyana gibi seferlerini iptal etti. Atatürk Havalimanı'na inmesi planlanan bazı uçaklar ise pistin kapanmasından dolayı Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirildi.

Etiketler: thy, uçak, sefer
Okunma Sayısı: 748
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı