"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

THY uçağına bomba ihbarı

01 Ağustos 2015, Cumartesi 20:52
Türk Hava Yolları'na ait Erzincan-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, Erzincan Havalimanı Trafik Kontrol Kulesine yapılan bomba ihbarı nedeniyle İstanbul Yeşilköy Havalimanı'nda aramadan geçirildi.

Türk Hava Yolları'na ait Erzincan-İstanbul seferini yapan TC-JGI kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı saat 16.40'da Erzincan Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Uçağın kalkışından kısa bir süre sonra Erzincan Hava Trafik Kontrol Kulesi'ni telefonla arayan bir kişi, havalimanından kalkış yapan bir uçakta bomba olduğu şeklinde ihbarda bulundu.

Bu ihbar nedeniyle harekete geçen yetkililer Yeşilköy Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçerek, yapılan bir ihbar nedeniyle Erzincan'dan gelen THY uçağında bomba araması yapılması istendi. Saat 18.08'de Yeşilköy Havalimanı'na iniş yapan uçak güvenli park alanına çekildi. Yolcuların tahliye edilmesinin ardından polis ekipleri uçağın kargo ve kabin bölümünde bomba araması yapıyor.

Okunma Sayısı: 1807
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı