"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TIR garajında silahlar patladı

28 Ağustos 2015, Cuma 09:00
Bağcılar'da bir TIR garajına otomobille gelen 3 kişi etrafa pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtı.

Rastgele açılan ateş sonucu bir kişi yaralanırken saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Olay saat 01.30 sıralarında Mahmutbey Caddesi 8. Sokak'ta bulunan TIR otoparkında meydana geldi. Otomobille garaja gelen kimliği belirsiz üç kişi ellerindeki tabanca ve pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. Saldırı sırasında otoparkta otomobilin içerisinde bulunan bir kişi yaralanırken şüpheliler, harf ve rakam grubu alınamayan 55 plakalı kırmızı bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan bir kişi sağlık ekiplerince Özel İstanbul Medipol Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken olay yeri inceleme ekipleri otoparkta inceleme başlattı. Yapılan incelemede 30'den fazla boş tabanca mermisi kovanı ile pompalı av tüfeği boş kovanı elde edildi.Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

Okunma Sayısı: 1565
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı