"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tokdemir dualarla ebediyete uğurlandı

15 Ağustos 2018, Çarşamba 17:27
Risale-i Nur’a yönelik bandrol ve tekel engelinin kaldırılmasında büyük emeği olan eski DYP Hatay Milletvekili Nureddin Tokdemir Kocatepe Camii’nden ebediyete uğurlandı.

Zübeyir Gündüzalp ve Mehmet Kutlular’ın yakın hizmet arkadaşı, Risale-i Nur’a yönelik bandrol ve tekel engelinin kaldırılmasında büyük emeği olan eski DYP Hatay Milletvekili Nureddin Tokdemir Kocatepe Camii’nden ebediyete uğurlandı.

Kocatepe Camii'nde İkindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeni Asya Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu, CHP'li Akif Hamzaçebi ve Nurettin Tokdemir'in eski partidaşları katıldı. Tokdemir, sevenlerinin duaları arasında defnedilmek üzere Gölbaşı Aile Mezarlığı'na uğurlandı.

Tokdemir 8 Ağustos 2018’de yoğun bakıma alındığı Başkent Hastanesinde 14 Ağustos tarihinde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştu. 

FOTOĞRAFLAR: MEHMET KARA

***

Tokdemir, İttihad Gazetesi'nin kuruluşunda yer almıştı

Öğrenciyken Zübeyir Gündüzalp'in çok yakınında olan Tokdemir, İttihad Gazetesi'nin kuruluşunda da yer almıştı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Tokdemir, DYP Hükümeti'nde 19. dönem Hatay Milletvekilliği ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı yaptı.

Başkent Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliği de yapan Tokdemir, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Tıklayınız:

Nureddin Tokdemir Hakkında

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı