"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Topbaş sonrası Gümüşdağ mı?

22 Eylül 2017, Cuma 20:11
Topbaş sonrası başkanlık için adı geçen Göksel Gümüşdağ, futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim. 2011'deki 'futbolda şike' soruşturmasında gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın "İnsan her şeyi affeder adam yerine konmamayı affetmez"  diyerek Belediye Başkanlığı görevini bırakmasından sonra gözler 2019 Mart'ına kadar bu göreve kimin geleceğine çevrildi.

Kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabası da olan Göksel Gümüşdağ'ın ismi telafuz ediliyor.

EN GÜÇLÜ ADAY GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile aile bağlarının olması Göksel Gümüşdağ'ın isminin İstanbul Büyükşehir Başkanlığı'na en yakın aday olarak akıllara getiriyor. Gümüşdağ, Recep Tayyip Erdoğan’ın kayınbiraderi (Emine Erdoğan'ın abisi) Hasan Gülbaran’ın damadı.

Gümüşdağ şu an halen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İkinci Başkan Vekili olarak görev yapıyor. Gümüşdağ aynı zamanda geçen yıl Türkiye Süper Ligi'nde çok iyi bir çıkış yakalayarak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanan Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün de başkanlığını yürütüyor.

FUTBOLDA ŞİKE SORUŞTUMASINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Futbol dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Göksel Gümüşdağ 2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi SK Başkanlığı, 2014 yılında ise Kulüpler Birliği Başkanı olarak görev yapmıştı.

Gümüşdağ Türkiye'nin gündemine 2 Temmuz tarihinde giren şike soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Gümüşdağ, 2001'de gözaltına alınıp serbest bırakıladıktan sonra yaptığı açıklamada; "İstanbul Büyükşehir Beldiyespor Kulübü Başkanlığı döneminde, Beşiktaş ile oynadıkları Türkiye Kupası final maçı, Kulüpler Birliği Başkanvekili olduğu dönemde, Kulüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım ve dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Mahmut Özgener ile yaptığı telefon görüşmeleri, hakkında bilgisine başvurulduğunu" söylemişti.

Okunma Sayısı: 3044
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı